niko home control

Als erkend installateur van het Niko Home Control-systeem, heeft Algemene Elektriciteit Joeri Rosseel alles in huis om uw woning van alle comfort te voorzien. Dankzij dit vernuftige systeem bedient u alle functies in uw woning met één druk op de smartphone of tablet.
Bespaar op uw energiefactuur met een slimme sturing van apparaten en elektrische installaties. Neem eenvoudig de volledige controle over oa : verlichting , verwarming , enz.

Korte uitleg over 'niko home control '

Met Niko Home Control bedien je centraal alle functies in huis; de verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken… . Dit doe je ofwel met behulp van een touchscreen of met je smartphone / tablet. De installatie zet je aan om actief energie te besparen en tegelijkertijd woon je veiliger en comfortabeler.

Bepaal je sfeer, etc... via uw smartphone

Breeduit voor de televisie, met de krant in een hoekje of gezellig tafelen met vrienden: één druk op de knop en je creëert de juiste atmosfeer met aangepaste verlichting en verwarming. Niets is echter onherroepelijk; alle instellingen laten zich in een handomdraai aanpassen. Niko Home Control is bovendien in staat om alle lamptypes te dimmen, van klassieke gloeilampen tot fluorescentielampen en ledlampen. Niko Home Control brengt je altijd in de juiste sfeer…

Kort gezegd, met uw smartphone of tablet bedient u al uw lichten, rolluiken, ventilatie, verwarming, etc.. waar u wilt.
Wenst u meer informatie over dit product, neem dan gerust contact op voor meer uitleg. Wij komen zelfs ter plaatste om dit allemaal met u te bespreken.

Neem zeker en vast een kijkje op de website van niko.